Со оваа опција, можете сами да ја изработите вашата електронска полиса за автоодговорност, веднаш да ја добиете на Е-маил и да се упатите на регистрација на Вашето возило.

 

Вашата полиса за автоодговорност можеме да ја изработиме и ние. Сé што треба да направите е да ни испратите барање за нова полиса или за обнова на Вашата полиса од удобноста на Вашиот дом. Полисата ќе Ви биде доставена во најкус можен рок

За прашања во врска со заклучување на нови или обнова на стари договори, Ви стоиме на располагање преку е-маил osiguruvanje@ospol.mk или на телефонските броеви 02/32 44 632, 02/32 44 655, 02/32 44 634